Boek Anouk

Anouk is in te huren! Als interviewer, zangeres, presentator en theatermaker.

Ze biedt verschillende diensten aan:

  • Wil je je eigen lied? Anouk komt langs voor een interview en vraagt je het hemd van het lijf. Ze maakte al verschillende liedjes aan de hand van interviews die ze voor Haarlems Dagblad schreef. Na het gesprek gaat ze met haar pianist Jasper Swunk aan de gang. Het interview wordt ook opgenomen. Een offerte opvragen? Gegevens staan bij ‘over Anouk’. (voorbeeld onder aan de pagina)
  • Haar cabaretsketch over Klimaatverandering waarmee ze in juni de Persoonlijkheidsprijs op het Utrechts Cabaret Festival heeft gewonnen. Altijd leuk voor tijdens een zomerse barbecue.  Een offerte opvragen? Gegevens staan bij ‘over Anouk’.
  • Een huiskamerconcert, een opening, een festival, een presentatie, een bruiloft of begrafenis? Anouk heeft nu 14 verschillende liedjes waarmee ze optreedt. Andere kleinkunstklassiekers kunnen ook op de speellijst. Een offerte opvragen? Gegevens staan bij ‘over Anouk’.
  • Organiseer je een congres? Anouk schreef jaren voor de krant. Informatie vertalen naar publiek door prikkelende vragen te stellen, doet ze nog steeds elke dag voor haar werk. Een offerte opvragen? Gegevens staan bij ‘over Anouk’.

En Anouk, dat ben ikzelf natuurlijk.