Tamera, het leven in een commune

Al jaren zoekt Malika Cieremans naar die ene plek. Een plek waar al haar idealen samenkomen, waar voor de aarde en alle dieren wordt gezorgd en waar in liefde met elkaar wordt samengeleefd. Maar ondanks de intensieve zoektocht en het grote verlangen, slaagt Malika er niet in om dat ideaal te vinden. Totdat ze in 2009 een commune in het zuiden van Portugal ontdekt. De plek waar alles samen lijkt te komen. ‘Tamera, het leven in een commune’ geeft een kijkje in het leven van Malika in deze veganistische, zelfvoorzienende leefgemeenschap. Een commune waar ze iedere dag bezig zijn met de ‘waarom-vragen’ van het leven. En met de vragen ‘wie ben ik’ en ‘wat doe ik hier op aarde?

Link staat Op NPO Gemist.

http://www.npo.nl/tamera-het-leven-in-een-commune/28-10-2013/WO_NCRV_419137

De film is door mij gemaakt. Beelden zijn van Nick Blakenburg.